Pentru Evenimente sunati: +40 740 881 807Rezervati online

Restaurant Vila Tușa

Restaurant Rustic

Restaurantul rustic Vila Tusa este oaza dumneavoastra de liniste in tumultul citadin, situat in mijlocul naturii, langa Padurea Faget (zona foarte usor accesibila,la 10 minute de centrul orasului).

Restaurantul rustic Vila Tusa unul cu traditie pentru orasul Cluj Napoca, a inceput activitatea in 2001 iar de atunci tine pasul cu tendintele, atat in materie de design cat si culinar.

Va oferim o selectie de preparate inspirate atat din bucataria traditionala cat si din bucataria internationala. Putem afirma cu convingere ca restaurantul nostru satisface asteptarile celor mai exigenti gurmanzi. Calitatea mancarii este mereu superioara prin ingrediente proaspete, preparate de bucatarii nostri.

In cadrul restaurantului Vila Tusa dispunem de pana la 90 locuri, iar pentru un cadru intim partea de jos a restaurantului poate acomoda pana la 40 de persoane.

Aveti optiunea de a servi masa a la carte sau se poate alege unul din meniurile de evenimente.

In cadrul complexului Vila Tusa – Hotel Sunny Hill va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile: dispunem de un centru business modern utilat si de diverse locatii pentru evenimente.

Puteti beneficia de un pachet complet de cazare, masa, evenimente si sali de conferinte.

Pentru solicitatrea unei oferte, va rugam sa ne contactati la adresa de email: marketing@hotelsunnyhill.ro sau numerele:

Mobil. +40 754 066 149 – +40 740 881 807

Fix. +40 264 480 328

Va asteptam cu drag sa fiti oaspetele nostru!

Galerie Foto Restaurant Rustic